Αλεξάνδρα ΚαραδήμαΒιογραφια

Βιογραφια - Αλεξάνδρα Καραδήμα 1

H Αλεξάνδρα Καραδήμα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Η αγάπη της για την μουσική και το τραγούδι ξεκινάει από τα τρυφερά παιδικά της χρόνια και συγκεκριμένα σε ηλικία 14 ετών, όταν και συμμετείχε σε ροκ σχολικό συγκρότημα, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας.


Μάλιστα, στα 17 της έλαβε μέρος σε δυο αφιερώματα του ελληνικού κινηματογράφου του δήμου Γλυφάδας και Μαρκόπουλου, και ένα χρόνο αργότερα ξεκίνησε τις σπουδές της στα ναυτιλιακά στο νησί της Χίου. Εκεί, παρέα με συμφοιτητές της δημιούργησαν άλλο ένα ροκ γκρουπ, με το οποίο πραγματοποιούσε εμφανίσεις σε μπαράκια του νησιού.


Λίγο αργότερα, πήρε μεταγραφή στο πανεπιστήμιο Πειραιώς και τον Ιανουάριο του 2016, κάνει τα πρώτα της βήματα σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας, ανοίγοντας προγράμματα διπλά σε γνωστά ονόματα όπως Άκη Δείξιμο, Λευτέρη Κιντάτο και Βίλλυ Ραζή.


Ακολούθησε η συνεργασία της με τον Χάρη Ακριτίδη και τον Γιάννη Κόλλια στο «Συγγρού live»

όμως τον Ιούνιο του 2017 την περίμενε μια νέα πρόκληση στην μακρινή Αυστραλία, όπου και τραγούδησε ως πρώτο όνομα γυναίκας για έξι μήνες σε πασίγνωστο μαγαζί του Σύδνεϋ. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, συναντήθηκε μουσικά στον Βόλο μαζί με τον Ζan Batist και την Έλενα Γκρέκου σε μεγάλο νυχτερινό κέντρο της πόλης.


Από τον περασμένο Ιούνιο

την Αλεξάνδρα μπορείτε να την απολαύσετε στο «Ελλάδος Εικόνες» κάθε Παρασκευή, και Σάββατο στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μάνη και της Τζωρτζίνα Νικάκη, ενώ κυκλοφορεί ήδη το δεύτερο της single από την Localmusic με τίτλο ‘’Δε Θα Μείνω Εδώ’’ σε μουσική του Mark Angelo και στίχους της Μελίνας Μακρή.

Αλεξάνδρα ΚαραδήμαΒιογραφια