Μελίνα Μακρή – Δεν Ζω | Νεο τραγουδι & Video Clip.

Μελίνα Μακρή - Δεν ΖωΗ σπάνια φωνή της Μελίνας Μακρή με τις συγκλονιστικές δυνατότητες -όπως φάνηκε και στις δοκιμασίες του πρόσφατου Your Face Sounds Familiar όπου έφτασε μέχρι τον τελικό- είναι το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει και στο νέο της single «ΔΕΝ ΖΩ» που κυκλοφορεί σήμερα από την Cobalt Music, σε μουσική και στίχους του δημοφιλούς τραγουδοποιού Βασίλη Δήμα (με τον οποίο τραγουδούν μαζί την επιτυχία «Οφθαλμαπάτη») και παραγωγή του μόνιμου συνεργάτη της Κώστα Καλημέρη.

Όμως, το «ΔΕΝ ΖΩ» συνοδεύεται κι από ένα πολύ δυνατό video clip, που απεικονίζει με γλαφυρό τρόπο τον φαύλο κύκλο της ερωτικής εξάρτησης και της ψυχοσωματικής κακοποίησης μιας γυναίκας μέσα σε μια άρρωστη σχέση.

Η Μελίνα εδώ δίνει το παράδειγμα, εμπνέοντας όλες τις γυναίκες που ζουν αυτόν τον εφιάλτη να σπάσουν τα δεσμά τους και να απελευθερωθούν, γιατί μια καλύτερη ζωή τους περιμένει εκεί έξω!

Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Παπαδάκου και η επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου.

Δειτε το video clip εδω.

Μελίνα Μακρή – Δεν Ζω | Video Clip

Μουσική, στίχοι: Βασίλης Δήμας

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Επιμέλεια: Μιχάλης Παπανικολάου

Διεύθυνση παραγωγής: Κώστας Καλημέρης
Ενορχήστρωση,προγραμματισμός , πλήκτρα,κιθάρες: Mark F Angelo

Ηχογράφηση, μίξη: Κώστας Καλημέρης
Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος, Sweetspot

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία των γυρισμάτων τον Κωνσταντίνο Μαρατσίνο, καθώς και για την παραχώρηση του σκάφους Hullsquared. Hullsquared.com


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!