Στέλλα Δούκα – Σ’ άδειο λιμάνι | Νεο τραγουδι.

Στέλλα Δούκα - Σ’ άδειο λιμάνιΤρεις συμπατριώτες μας από την Χίο ενώνουν τις δυνάμεις και μας χαρίζουν ένα πολύ όμορφο νησιώτικο τραγούδι με τίτλο «Σ’ άδειο λιμάνι». Τη μουσική έγραψε ο Γιάννης Φακίρης τους στίχους ο Νίκος Νικολαΐδηςκαι το ερμηνεύει η Στέλλα Δούκα

Μια νέα καταπληκτική φωνή, η Στέλλα Δούκα μας εκπλήσσει ευχάριστα με το πρώτο της τραγούδι.

Είναι μόλις 21 χρόνων απόφοιτη νοσηλευτικής, όμορφη και με πολύ αγάπη για το νησιώτικο τραγούδι. Κατάγεται από το νησί της μαστίχας, την όμορφη Χίο, κι έτσι εξηγείται το γεγονός ότι δύο καταξιωμένοι στο χώρο δημιουργοί, με πολλές επιτυχίες, ο Γιάννης Φακίρης και ο Νίκος Νικολαΐδης, της εμπιστεύτηκαν το τραγούδι με τίτλο ““Σ’ άδειο λιμάνι“” που ερμηνεύει υπέροχα.

Τρεις Χιώτες λοιπόν, (όχι δυο), ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν. Ένας συνδυασμός εμπειρίας και νεότητας που θα φέρει το κάτι παραπάνω στο νησιώτικο τραγούδι. Στο βιολί o Κυριάκος Κοντάκος και η ενορχήστρωση είναι του Νίκου Δρακάκη.

Η Στέλλα Δούκα έχει εργαστεί ως ερμηνεύτρια σε πολλές εκδηλώσεις στη Χίο, αλλά και τη Λέσβο, καθώς και σε πολλά τοπικά κέντρα διασκέδασης.

Η Στελλα μας λεει μεσα απο τα social.

Ευχαριστώ πολύ τους δημιουργούς Νίκος Γ. Νικολαϊδης & Γιάννης Φακίρης και την δισκογραφική μου εταιρία #NextRecordsHellas , Giorgos Spanos Pista για την εμπιστοσύνη τους !!

Ακουστε το τραγουδι εδω.

Στέλλα Δούκα – Σ’ άδειο λιμάνι | Νεο τραγουδι


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!