Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση για το νέο μιούζικαλ που ερχεται! (foto).

Δεσποινα βανδη 1Το συγγραφικό δίδυμο των μεγάλων επιτυχιών Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο θεατρικό μιούζικαλ, με μια μεγάλη παραγωγή με τον τίτλο «Το δικό μας σινεμά» το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ολοκαίνουργιο «Άλσος» του Πεδίον του Άρεως που ανακαινίζεται από την αρχή στη θέση του παλαιού ιστορικού θεάτρου χωρητικότητας 2.000 θέσεων.

Με πληθώρα χορευτών και μουσικών, ευφάνταστες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού και μια πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών όπως τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Λέχου, Γιώργο Κωνσταντίνου, Ελένη Γερασιμίδου, Κώστα Κόκλα, Παύλο Χαϊκάλη, Πηνελόπη Πιτσούλη, Μέμο Μπεγνή, Γιώργο Χρανιώτη, Σύλβια Δεληκούρα, Παρθένα Χοροζίδου, Ευγενία Σαμαρά, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριαλένα Ροζάκη, Γιάννη Ρούσσο, Γιώργο Τσούρμα και άλλους.

Μια ιστορία που εκτυλίσσεται μέσα στα στούντιο της Φίνος Φίλμ στη δεκαετία του ’60 και πιο συγκεκριμένα εξελίσσεται μέσα σε μια εικοσαετία από το 1955 μέχρι το 1977, τη χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, δίνει την αφορμή στον Θανάση Παπαθανασίου και στον Μιχάλη Ρέππα να μας ταξιδέψουν στο χρόνο και να μας μεταφέρουν με νοσταλγία, τρυφερότητα, συγκίνηση και χιούμορ σε μια εποχή που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Η Δεσποινα βανδη μας ειπε μεσα απο τα social.

«Το δικό μας σινεμά»!Ενα υπέροχο ελληνικό μιούζικαλ των Ρεππα-Παπαθανασιου έρχεται το καλοκαίρι να ομορφύνει τις νύχτες μας στην Αθήνα! Με τα ωραιότερα τραγούδια που χρυσωσαν την καλύτερη περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου! Στο Άλσος! Σημερα κάναμε τη φωτογράφιση! Ειμαι πολύ χαρούμενη γιαυτην τη συνεργασία! Οι πρόβες μας έχουν ξεκινήσει κι εγώ κάποια στιγμή θα προσαρμοστώ γιατί προς το παρόν ,χαζεύω το ταλεντο όλων των σπουδαίων ηθοποιών που πρωταγωνιστούν!

Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση για το νέο μιούζικαλ που ερχεται! (foto)

Δεσποινα βανδη 2Δεσποινα βανδη 4Δεσποινα βανδη 5Δεσποινα βανδη 6