«Τραγούδια ακατάλληλα» | Νέος δίσκος από τον Γιάννη Πλούταρχο.

Γιάννης ΠλούταρχοςΟ Γιάννης Πλούταρχος παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, την πρώτη που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και μας χαρίζει ακόμα ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι γεμάτο…«Τραγούδια Ακατάλληλα»!

Τα πιο δυνατά συναισθήματα «ξετυλίγονται» μέσα από 20 μοναδικά τραγούδια, που υπογράφουν επιτυχημένοι συνθέτες και στιχουργοί, δημιουργώντας πλούσιες εικόνες.

Με τις ξεχωριστές και δυνατές ερμηνείες του, ο Γιάννης Πλούταρχος μας χαρίζει «Τραγούδια Ακατάλληλα», που θα γίνουν για όλους μας… κατάλληλα!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης εκπλήσσει ευχάριστα τους πολυάριθμους και φανατικούς θαυμαστές ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του 15ου προσωπικού άλμπουμ του και 16ου στο σύνολο της επιτυχημένης καριέρας του.

Έχοντας συμπληρώσει μία εικοσαετία δράσης στο ελληνικό πεντάγραμμο που ήταν γεμάτη από κορυφαίες στιγμές και ανεπανάληπτες επιτυχίες που έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένες στο χρόνο, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης επιστρέφει δισκογραφικά με… «Τραγούδια Ακατάλληλα

Το Δεκέμβριο κυκλοφόρησε η επιτυχία «Σπασμένη Καρδιά», σε μουσική του ίδιου του Γιάννη Πλούταρχου και σε στίχους του Α.Τ. Ενώ πρόσφατα αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Σε Έχω Ανάγκη», σε μουσική Τάκη Μπουγά και στίχους Νίκους Σαρρή. Το οποίο συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό video clip γεμάτο περιπέτεια.

Κυκλοφορεί στις 18 Απριλίου, σε όλα τα δισκοπωλεία, τα περίπτερα και τα ψηφιακά καταστήματα.

«Τραγούδια ακατάλληλα» | Νέος δίσκος από τον Γιάννη Πλούταρχο