Η Επιστροφη της Φανης Δρακοπουλου!.

Η Επιστροφη της Φανης ΔρακοπουλουΗ αγαπημένη μας τραγουδίστρια

διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της προσωπικά και επαγγελματικά!

Όσοι την γνωρίζουν απο κοντά μιλάνε για την απόλυτη ευτυχία στην ζωή της καθώς είναι πολύ γεμάτη μέσα από τις τόσες επαγγελματικές συνεργασίες και δισκογραφικές επιτυχίες!

Η Φανή επιστρέφει σε λίγο και ήδη βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας και μελετώντας τα νέα της επαγγελματικά βήματα για το καλοκαίρι!

Έχοντας μετακομίσει πλέον μόνιμα στην Αθήνα

Ολα είναι πιο εύκολα για εκείνη και αναμένουμε την επιστροφή της!. Να υπογραμίσουμε ότι φέτος ήδη δέχτηκε τις καλύτερες προτάσεις της καριέρας της για συνεργασία καθώς και τις καλύτερες προτάσεις για εμφανίσεις στο εξωτερικό.

Ομως έβαλε σε προτεραιότητα την δημιουργία οικογένειας και τώρα πια είναι έτοιμη να την απολαύσουμε στις νέες της εμφανίσεις!.

Ίσως είναι και απο τις λίγες συνειδητοποιημένες τραγουδίστριες που έχει τον έλεγχο στην προσωπική της ζωή καθώς και στα επαγγελματικά της βήματα κάνοντας μία πολύ σημαντική καριέρα αθόρυβα.

Οι συνεργασίες της Φανής

Επι σκηνής είναι ίσως οι καλύτερες που έχει κάνει απο οποιαδήποτε άλλη τραγουδίστρια της νέας γενιάς και της αξίζουν συγχαρητήρια!. Για πολλούς ίσως είναι άγνωστες αφού η τραγουδίστρια κρατάει χαμηλούς τόνους και αυτό επιρεάζει και τα επαγγελματικά της.

Για όσους την ακολουθούμε όμως γνωρίζουμε το ήθος που προσεγγίζει τα πάντα γύρω από εκείνη και ότι δεν έχει μπει ποτέ στην διαδικασία να πουλήσει στιγμές απο την προσωπική της ζωή.

Σε συνέντευξη της έχει πει

“Ξέρω ότι μπορεί κάποιος να γίνει πιο δημοφιλής προβάλλοντας την προσωπική του ζωή συνεχώς και σε συνδιασμό με την προβολή που έχει το επάγγελμα του να απασχολεί καθημερινά με διάφορα θέματα.

Ομως τα πάντα θέλουν μέτρο και μια καριέρα για να σταθεί χρειάζεται υπομονή. Μελέτη και μια πιο σοβαρή προσέγγιση για να αντέξει κάποιος καλλιτεχνικά μέσα στον χρόνο”.

ανυπομονούμε να σε δούμε και να σε ακούσουμε!

Η Επιστροφη της Φανης Δρακοπουλου 1Φανή Δρακοπούλου 2Η Επιστροφη της Φανης Δρακοπουλου 3

 

Η Επιστροφη της Φανης Δρακοπουλου!


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!