Σπύρος Καλογήρου – Πατέρα μου | Νεο τραγουδι.

Σπύρος Καλογήρου - Πατέρα μουΈνας νέος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης,ο Σπύρος Καλογήρου μας συστήνεται και μας καλεί να τον ακολουθήσουμε. Ανανεωμένος και με άκρως ανεβασμένη καλλιτεχνική ατζέντα. Ερχεται και κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις, έχοντας στις αποσκευές του νέο τραγούδι με τίτλο ”Πατέρα μου” και πρόκειται για ενα τραγούδι απο αυτά που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής. Ενα ξεχωριστό  ζεϊμπέκικο, που ήδη αρχίζει και παίζει στα  ραδιόφωνα. Και το διαπερνά τόσο η ευαισθησία όσο και ο δυναμισμός, δοσμένο  πολύ  ιδιαίτερα από τον Σπύρο.

Πέρα από το τραγούδι, ο Σπύρος ασχολείται και με τη στιχουργία. Είναι το μεγάλο πάθος του και η ερμηνεία τους είναι αυτό που τον γεμίζει περισσότερο. Όνειρό του είναι ,να μπορεί  να μοιράζεται όσα δημιουργεί και να καθιερωθεί στο ευρύ κοινό.

Πιστός εκπρόσωπος του  λαϊκού μας τραγουδιού έχει ήδη χαράξει  την δική του καλλιτεχνική πορεία και έχει ξεχωρίσει με την  επαγγελματική  ωριμότητα που τον διακρίνει.

Ξεχωρίζουν μόνο όσοι πραγματικά αξίζουν και ο Σπύρος Καλογήρου είναι ένας από αυτούς.Το όνομα του και η φωνή του είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια

Στίχοι:Σπύρος Καλογήρου-Μουσική:Γιάννης Θάνος

Ακουστε το τραγουδι εδω.

Σπύρος Καλογήρου – Πατέρα μου | Νεο τραγουδι

♬ – Εκτέλεση | Performing: Σπύρος Καλογήρου
♬ – Μουσική | Music: Γιάννης Θάνος
✎ – Στίχοι | Lyrics:Σπύρος Καλογήρου
♬ – Ενορχήστρωση – Προγραμματισμός: Γιάννης Θάνος
STUDIO ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ”HXOMETRO”


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το melodikos.gr! Ειναι παντού!