Η Πάολα αποχωρεί από τη σχήμα του Γκάζι Live!.

ΠαολαΗ Πάολα αποφάσισε ν’ αποχωρήσει από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, αφού δεν μπορεί ν’ ανεχτεί άλλο τη συμπεριφορά του.  

Πριν καν αρχίσει το σχήμα στο «Γκάζι Live» ο Γιώργος Παπαδόπουλος είχε αποφασίσει ν’ αποχωρήσει μέσα από μία μακροσκελή ανακοίνωση.

Σε σχετική ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο επιτυχημένος τραγουδοποιός είχε επίσης αφήσει αιχμές κατά του Νότη Σφακιανάκη λέγοντας πως του «έκοψε» το δεύτερο πρόγραμμα για το οποίο είχαν συμφωνήσει εξαρχής και τόνιζε πως οι σχέσεις του με την Πάολα παραμένουν εξαιρετικές.

Δύο βδομάδες πριν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της Πάολα στο ίδιο σχήμα. Η τραγουδίστρια γνωστοποίησε πως θα σταματήσει από το σχήμα.

Όπως, εξηγεί η συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη ήταν αυτή που δεν της επέτρεψε να συνεχίσει:

«Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης. Παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει.

Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου

δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του….

Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη

για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!». Πάολα αποχωρεί από τη σχήμα του Γκάζι Live