Δημήτρης Χρυσοχοϊδης feat. Ταραξίας – Στα Δίνω Όλα | Νεο τραγουδι

 

Δημήτρης Χρυσοχοϊδης feat. Ταραξίας - Στα Δίνω Όλα 1Ο λαϊκός τραγουδιστής κάνει την ανατροπή και ενώνει την φωνή και τις δυνάμεις του με τον Taraxia και σίγουρα το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει και το κοινό των δυο.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης με τη γνήσια λαϊκή φωνή, έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και ειδικά σε αυτό της Θεσσαλονίκης.

Το «Στα δίνω όλα» είναι ένα λαϊκό ανεβαστικό τραγούδι με RnB στοιχεία, του οποίου τη μουσική υπογράφει ο Βαγγέλης Βασιλείου και τους στίχους ο Γιώργος Κλεφτογιώργος και σηματοδοτεί την επιστροφή του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για τους θαυμαστές του.

Στο video clip πρωταγωνιστεί η σέξι Ειρήνη Στεριανού που γνωρίσαμε μέσα από το GNTMόπου και κατάφερε να ξεχωρίσει. Το μοντέλο σε έναν ρόλο που δεν θα περάσει απαρατήρητος και θα συζητηθεί.

Η οπτικοποίηση του «Στα δίνω όλα» έγινε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Μπενουδάκη σε συνεργασία με την εταιρία παραγωγής Imagine Nation.

Ο Δημητρης μας λεει μεσα απο τα social του.

Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας το νέο μου τραγούδι “Στα Δίνω Όλα” 🎤Youtube link:https://www.youtube.com/watch?v=CzQTjsKPJtY 🎧Ευχαριστώ όλους τους συνεργατές της παραγωγής καθώς και τον @taraxias_official για την συμμετοχή του στο τραγούδι, αλλά και την @eirini_sterianou που ομόρφυνε το βίντεο κλιπ μας. Ελπίζω να το αγαπήσετε όσο και εγώ ❤️#dimitris_xrisoxoidis

Δειτε το video clip εδω.

Δημήτρης Χρυσοχοϊδης feat. Ταραξίας – Στα Δίνω Όλα | Νεο τραγουδι

 

Οργάνωση Παραγωγής: IMAGINE NATION
Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπενιουδάκης I Pandora Box

Στίχοι: Κλεφτογιώργος Γιώργος
Rap στίχοι: Taraxias
Σύνθεση: Βαγγέλης Βασιλείου
Rap ενορχήστρωση: Taraxias Ι Terry Petras Ι Nick Kyriakoulakos

Μοντέλο: Ειρήνη Στεριανού
Γραφιστικά: LSone Productions
Back stage photos: Αργύρης Κωσταντίνου