Ιορδάνης Αγαπητός – Βιογραφια.

Ιορδάνης ΑγαπητόςΟ Ιορδάνης Αγαπητός γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη

και από μικρός έδειξε τον έντονα δημιουργικό και ανήσυχο χαρακτήρα του! Με πείσμα και αγάπη για όσα έκανε, ξεχώρισε γρήγορα σε διάφορους τομείς και ειδικά στη μουσική και τον αθλητισμό.

Σε ηλικία 11 ετών άρχισε να ασχολείται με τον στίβο (60μ και 100μ) και διακρίθηκε αρκετές φορές. Η συλλογή του από μετάλλια σε διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα αναμένεται να μεγαλώσει, μιας και ο Ιορδάνης παραμένει ενεργός αθλητής. Παρά το βαρύ πρόγραμμά του, δεν αμελεί ποτέ την καθημερινή 2ωρη προπόνησή του.

Στα 14 ήρθε πιο κοντά στη μεγάλη του αγάπη

τη μουσική, καθώς ξεκίνησε να δουλεύει ως Dj σε πολλά club της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα ασχολήθηκε και με το ραδιόφωνο. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ενθάρρυνση από το φιλικό του περιβάλλον, τον έφεραν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό του: να γίνει τραγουδιστής!

Γνωρίζοντας πως μόνο το ταλέντο και το όνειρο δεν είναι αρκετά

ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής, βυζαντινής μουσικής και κιθάρας. Στο διάστημα ’04-’05 εργάστηκε σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά της Β. Ελλάδας, μέχρι που δέχτηκε πρόταση από ένα από τα διασημότερα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, τις «Μούσες».

Η αρχική συμφωνία ήταν να εργαστεί για μια σεζόν

όμως, ο Ιορδάνης κατάφερε να ενταχθεί στο πρόγραμμα του μαγαζιού για επτά συνεχόμενες σεζόν (χειμώνα-καλοκαίρι)! Ο Ιορδάνης το 2008 αποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την τιμητική πρόταση του Κώστα Μπουρμά να υπογράψει στην Impact Music και έτσι κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο, «Εικόνες μοναξιάς», ένα cd που ξεχειλίζει από τη δημιουργικότητα και τα συναισθήματα του και το ομώνυμο τραγούδι έγινε επιτυχία στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας. Παράλληλα άρχισε εμφανίσεις σε διάφορα club μαζί με την μπάντα του.

Το καλοκαίρι του 2010

ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα ως συνθέτης αυτή τη φορά, αφού το τραγούδι του Κωνσταντίνου Γαλανού “Θα παρακαλάς” είναι δική του σύνθεση.

Το καλοκαίρι υπέγραψε νέο συμβόλαιο αυτή τη φορά στην SONY.

Το τραγούδι του “Είναι ωραίο να γυρνάς στο σπίτι” είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του με έναν από τους καλύτερους παραγωγούς στη χώρα μας τον Ανδρέα Γιατράκο. Ο Ιορδάνης συνέχισε τις εμφανίσεις του στο POSIDONIO με ηγέτη τον Πάνο Κιάμο και έκανε αισθητή την παρουσία του στα ραδιοφωνικά chart με την επιτυχία του «Εμείς μπορούμε».

Όχι όμως απλώς «μπόρεσε»

αλλά μας παρουσιάζει πλέον και το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο «Να το πω να μην το πω» σε μουσική Βενετίας Σαπάτρα και στίχους του ίδιου! Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε, με τον Ιορδάνη να ξεδιπλώνει τα ταλέντα του και φυσικά να είναι σε δίλημμα «Να το πει ή να μην το πει»! Ένα δίλημμα που τον βασανίζει από το πρωί που θα ξυπνήσει και καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας του, στο συνεργείο αυτοκινήτων, που διαμορφώθηκε ειδικά για τις ανάγκες του video clip!

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Σαράντη Παναγιωτίδη από την RoofTop!  Ανήσυχο λοιπόν και δημιουργικό πνεύμα τραγουδάει και συνθέτει από μικρή ηλικία! Έχοντας διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο στίβο, ως αθλητής με πολλές διακρίσεις και ενεργός πιλότος πια, το τραγούδι τον έχει κερδίσει για τα καλά!

Παράλληλα οι LIVE εμφανίσεις

με την μπάντα του σε όλη την Ελλάδα αλλά και τη γειτονική Βουλγαρία γίνονται όλο ένα και περισσότερες! Ο Ιορδάνης συνεχίζει να γράφει παράλληλα τραγούδια για τον εαυτό του και για άλλους καλλιτέχνες! Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται περισσότερες εκπλήξεις, περισσότερα ξεχωριστά κομμάτια! Ιορδάνης Αγαπητός – Βιογραφια