Στάθης Λουλουδόπουλος  μας παρουσιάζει το νέο single του με τίτλο “Μιλα”

https://melodikos.gr/wp-content/uploads/2019/01/Στάθης-Λουλουδόπουλος-«Μιλα»-1.jpgO Στάθης Λουλουδόπουλος  μας παρουσιάζει το νέο single του

με τίτλο «ΜΙΛΑ» το οποίο έρχεται να ολοκληρώσει μια τριλογία που έχει συνθέσει, έχει αποδώσει στιχουργικά αλλά και έχει ερμηνεύσει ο ίδιος, ακολουθώντας τα επιτυχημένα «ΑΚΟΥ» και «ΚΟΙΤΑ».

Έχοντας στο βιογραφικό του

ένα 1ο βραβείο σε Eurovision για παιδιά, σε ηλικία μόλις 10 ετών, εμφανίσεις με μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής στην Αθήνα και στο εξωτερικό, επιλέγει να κρατά πάντα χαμηλούς τόνους και να πορεύεται με ανεξάρτητες αποκλειστικά δικές του παραγωγές .

Από το 2016 ως και σήμερα

κατάφερε να κερδίσει την προσοχή και την εκτίμηση κοινού και συναδέλφων με τα δύο πρώτα του singles που αριθμούν γύρω στα 150.000 Views στο Youtube το καθένα, μέχρι στιγμής.

 Έκαναν τον κόσμο που δεν τον γνώριζε, να αγαπήσει τη φωνή, τη δημιουργικότητα, το ταλέντο και την προσωπικότητά του.

Στα δυο πρώτα του singles μας προέτρεψε να τον ΑΚΟΥσουμε… Μόλις ακούσαμε αυτή τη φωνή γυρίσαμε και τον ΚΟΙΤΑξαμε  Kαι τώρα έρχεται να μας παρακινήσει για άλλη μια φορά να μιλήσουμε… «ΜΙΛΑ» !

Ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα και ορμώμενος από μια εκδήλωση που διεξαγόταν στην πόλη του, αφιερωμένη στον «Ξενώνα κακοποιημένων γυναικών Κομοτηνής», εμπνεύστηκε και κατέγραψε μουσικά και στιχουργικά

το πιο βαθύ συναίσθημα, το «ουρλιαχτό» όλων των κακοποιημένων γυναικών και κατ’ επέκταση όλων όσων βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις βίας και bullying!

Και τα 3 singles τα έχει επιμεληθεί ο ίδιος από την συνθεση ,την εικόνα και γενικότερα την παραγωγή.

Πολύτιμοι συνοδοιπόροι σ’ αυτό το υπέροχο ταξίδι οι :

Στη μίξη Τάκης Αργυρίου .

Στην ενορχήστρωση ο Σταύρος Μιχτατζής  για το «ΑΚΟΥ» & «ΚΟΙΤΑ»

και Γιάννης Κυρπάτσας για το «ΜΙΛΑ»

Στην οπτικοποίηση

του «ΜΙΛΑ» ο Λάζαρος Αμοιρίδης, που μαζί κατάφεραν να μας μεταφέρουν όλο το συναίσθημα του τραγουδιού, με μια διαφορετική οπτική προσέγγιση.

Ο Στάθης λοιπόν παροτρύνει

μέσα από το νέο του single όλες τις γυναίκες που βιώνουν κακοποίηση να μιλήσουν και τον εαυτό τους να τιμήσουν«ΜΙΛΑ» λοιπόν, τώρα !

Στάθης Λουλουδόπουλος – “Μιλα” Ερχεται σε Πρώτη Μετάδοση στο Ραδιο Μελωδικος 102.1 απο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.

 

Παρτε μια γευση απο το teaser εδω.