Άννα Βίσση «Εκρηκτική» και sold out πρεμιέρα στο «Hotel Ερμού».

anna_bissh_1Με τη μοναδική σκηνική της παρουσία και τις δυνατές της ερμηνείες. Η Άννα Βίσση επέστρεψε, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο «Hotel Ερμού». Με το κοινό να προκαλεί το αδιαχώρητο και να την αποθεώνει στην πρεμιέρα των εμφανίσεών της!

Έχοντας ως συνοδοιπόρους τη «χρυσή» 11μελή της μπάντα με τους ανεπανάληπτους μουσικούς και δύο ταλαντούχους νέους τραγουδιστές. Η «απόλυτη Ελληνίδα star» παρουσίασε τραγούδια από τη 45χρονη μουσική της διαδρομή, μεταξύ των οποίων και το πρόσφατο single της «Μέσα Μου» που κυκλοφορεί από την Panik Gold, καθώς και άλλα αγαπημένα κομμάτια.anna_bissh_2

Με ένα πρόγραμμα που κρατά περίπου πέντε ώρες, η Άννα Βίσση χαρίζει και φέτος μία «εκρηκτική» μουσική εμπειρία, γεμάτη πάθος, συναίσθημα και έρωτα, στο πιο hot στέκι της Αθήνας!

Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν στην πρεμιέρα ήταν και η διεθνής τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, η οποία, μάλιστα, είδε για δεύτερη φορά το πρόγραμμα της αγαπημένης καλλιτέχνιδας, καθώς είχε βρεθεί και στις πρόσφατες εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη. anna_bissh_4

Η Μαρία Σάκκαρη (κέντρο) με φιλικά της πρόσωπα

Το «Hotel Ερμού» υποδέχεται το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ την περίοδο των γιορτών θα λειτουργήσει και στις 24, 25 και 31 Δεκεμβρίου.

INFO
«Hotel Ερμού»: Ερμού 152, Γκάζι
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 34 63 003

Άννα Βίσση «Εκρηκτική» και sold out πρεμιέρα στο «Hotel Ερμού»