Αλέξανδρος Αντωνίου: «Τα μάτια να διαβάζεις» – video clip.

Αλέξανδρος Αντωνίου: «Τα μάτια να διαβάζεις» - video clip!Ο εξαιρετικός νέος σκηνοθέτης Παύλος Θωμόπουλος κινηματογραφεί το πρώτο video clip για τον δίσκο του Αλέξανδρου Αντωνίου «Κόλπο Γκρόσο».

O ιδιαίτερος και ταλαντούχος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Αντωνίου παρουσιάζει το video clip του τραγουδιού του «Τα μάτια να διαβάζεις» που περιλαμβάνεται στον πρόσφατο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Κόλπο Γκρόσο».

Στο video clip που έχει τη μορφή ταινίας μικρού μήκους

πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο τραγουδοποιός αποδίδοντας με τη γλαφυρότητα της εικόνας το νόημα του τραγουδιού που μιλά για την ευκολία με την οποία το ψέμα «μεταπλάθεται» σε αλήθεια.

Ποιος κινεί τα νήματα αυτής της ύπουλης μετατροπής, ποιος είναι ο κουκλοπαίκτης και ποιος η μαριονέτα που εκτελεί πειθήνια τις εντολές του;

Όλη η αλήθεια εν τέλει αποτυπώνεται στα μάτια και η πρόκληση είναι να μάθεις εκεί να τη διαβάζεις μια και ζούμε στην εποχή της ευκαιριακής μεταποίησης των λόγων και της απουσίας των δίκαιων πράξεων.

Ο χαρισματικός σκηνοθέτης Παύλος Θωμόπουλος

με τη δύναμη της εξαιρετικής φωτογραφίας του Νίκου Βούλγαρη δημιουργούν μέσα στον λίγο χρόνο που διαρκεί το τραγούδι έναν κόσμο όπου το ψέμα δεν είναι καθεστώς αλλά μια απάτη που πρέπει να αποκαλυφθεί.

Ο Αλέξανδρος Αντωνίου ανταπεξέρχεται εξαιρετικά στο διπλό ρόλο του εντολοδόχου και του άβουλου οργάνου του και αναδεικνύει με σαφήνεια την έννοια των λόγων του.

Το video clip του τραγουδιού «Τα μάτια να διαβάζεις» όπως και το album τα μάτια να διαβάζεις κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group.

Δειτε το video clip εδω.

Αλέξανδρος Αντωνίου: «Τα μάτια να διαβάζεις» – video clip

ΣΤΙΧΟΙ/LYRICS:

Το ψέμα είναι στίγμα από την γέννα
Με τέχνη μεταπλάθεται σ’ αλήθεια
Το έχουν οι ομιλούντες σαν συνήθεια
Γι αυτό δεν θα μιλάω σε κανένα.

Αν θες να με ακούσεις
Κλεισ’ τα αυτιά σου – Νιώσ’ τις κρούσεις
Και κάνε τον κόπο να μου μοιάζεις.

Και θα μπλέξεις μ’ αντιθέσεις
Μα θα πρέπει να μπορέσεις
Τα μάτια μου να μάθεις να διαβάζεις.