Ξεχωριστή πρεμιέρα για τον «Ρομπέν των Δασών»

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, η ODEON στήριξε την ενέργεια «Οι Ήρωες της Digea» και συνέβαλλε στην ξεχωριστή διοργάνωση με πρωταγωνιστές παιδιά και νέους από την Κιβωτό του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, την Μέριμνα και το Αμαλίειον. 

 

Οι αίθουσες του ODEON Escape στο Ίλιον κατακλύστηκαν το περασμένο Σάββατο από παιδικά χαμόγελα. Περισσότερα από 300 παιδιά και απόλαυσαν σε πρώτη προβολή τη φαντασμαγορική περιπέτεια «Ρομπέν των Δασών» (Robin Hood), ενώ οι μικροί μας φίλοι παρακολούθησαν την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας»..

 

Η νεανική περιπέτεια

 «Ρομπέν των Δασών» που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Ότο Μπάθουρστ (Black Mirror, Peaky Blinders) εντυπωσίασε τα παιδιά και τους συνοδούς τους με την ασταμάτητη δράση και τις χορογραφημένες σκηνές μάχης.

Την ενέργεια τίμησαν με την παρουσία τους πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων αλλά και του θεάματος, μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Μαρία Αναστασοπούλου, Γιάννης Αποστολάκης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Κάλια Ελευθερίου, Ηλίας Μελέτης, Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαρία Μπακοδήμου, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πέτρος Πολυχρονίδης, Μάγκυ Ταμπακάκη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Χρήστος Φερεντίνος, οι οποίοι και απένειμαν στους «πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης το ΟΣΚΑΡ τους, ένα προσωπικό δώρο για το κάθε παιδί.

Ο «Ρομπέν των Δασών» έρχεται στις 29 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON και την AUDIO VISUAL


Λίγα λόγια για την ταινία 

 

Ο κόμης Ρομπέν του Λόξλεϊ (Τάρον Έγκερτον), ένας σκληραγωγημένος από τον πόλεμο Σταυροφόρος, και ο Μαυριτανός διοικητής του, Λιτλ Τζον (Τζέιμι Φοξ), ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασσικό και διαχρονικό.  

 

Λίγα λόγια για την Odeon

Η Odeon δραστηριοποιείται στον τομέα της οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας, εστιάζοντας με πάθος και αφοσίωση σε ό, τι αφορά στον κινηματογράφο. Όραμά της είναι να ψυχαγωγεί, να ενθουσιάζει και να συγκινεί το ελληνικό κοινό, προσφέροντας μια απόλυτα ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία. Ο όμιλος εταιρειών Odeon αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς κινηματογραφικής ψυχαγωγίας, από τη διανομή και τις παραγωγές ταινιών, μέχρι τους σύγχρονους πολυκινηματογράφους και την οικιακή ψυχαγωγία (home entertainment), έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές δημιουργίες και καινοτομίες των τελευταίων δεκαετιών.

Δείτε το τρέιλερ: