ΚΥΠΡΟΣ: [Αποκλειστικό] – Η επίσημη θέση του ΡΙΚ για την εκπροσώπηση στη Eurovision 2019!

Κυπρος-2019Κάτι λιγότερο από έξι μήνες πριν τη διοργάνωση της Eurovision 2019

και τα επιτελεία των αποστολών κάθε συμμετέχουσας χώρας εργάζονται πυρετωδώς για την επιλογή του εκπροσώπου τους στο Τελ Αβίβ.

Ειδικά για την επιλογή της Κυπριακής συμμετοχής το ενδιαφέρον ήταν έντονο εξ αρχής, γεγονός που απορρέει από την περσινή μεγάλη επιτυχία της χώρας με την Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego». Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε άρθρο μας, οι διαδικασίες για την επιλογή από το επιτελείο του ΡΙΚ προχωράνε με σταθερά και σίγουρα βήματα. Το διεθνές ενδιαφέρον είναι έντονο καθώς, όπως κατ’αποκλειστικότητα σας έχει ενημερώσει ο OGAE Greece εδώ, υπεβλήθησαν 4 τραγούδια από γνωστούς και καταξιωμένους συνθέτες από Ευρώπη, αλλά και Αμερική.

Όπως έχει αναφερθεί στα Κυπριακά μέσα κυρίως το τελευταίο διάστημα, ανάμεσά τους είναι και ο δημιουργός του «Fuego» Alex P, με τον οποίο το ΡΙΚ έχει κάτι παραπάνω από εξαιρετικές σχέσεις, ενώ η ονοματολογία σχετικά με τον ή την καλλιτέχνη που θα ερμηνεύσει την συμμετοχή έχει φουντώσει για τα καλά!

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων αυτών αναφορικά με την συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 2019, ο OGAE Greece επικοινώνησε με το ΡΙΚ το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι επισκέφτηκε οποιοσδήποτε την Κύπρο ή την όποια παραφιλολογία περί καλλιτεχνών που άκουσαν ή δεν άκουσαν τραγούδια..

Το ΡΙΚ κατέστησε σαφές ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία που αφορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και θα προβεί σε ανακοινώσεις ή σε σχετικές αναρτήσεις στην επίσημη σελίδα που η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Κύπρου διατηρεί για τον διαγωνισμό.

Αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα του ΡΙΚ είναι να παρουσιάσει και πάλι μια ολοκληρωμένη, όπως πέρσι, συμμετοχή, που θα κάνει, κατά δήλωση των ιθυνόντων περήφανους τους Κύπριους!. ΚΥΠΡΟΣ: [Αποκλειστικό] – Η επίσημη θέση του ΡΙΚ για την εκπροσώπηση στη Eurovision 2019!

Πηγη: ogaegreece