Ραδιο Μελωδικος

Blog
24 Ιούνιος 2017

Tόνια Σωτηροπούλου: «To αν τα έχω, αν τα είχα με τον Αλέξη Γεωργούλη -ή με τον οποιονδήποτε Αλέξη!- αφορά μόνο εμένα κι εκείνον!

|
0 Comment
|
  •  
  •  

Σε συνέντευξη της στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη η Τόνια Σωτηροπούλου  μίλησε και για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Γεωργούλη.

«Μα, νομίζω ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται καθόλου γι’ αυτά. Όπως ούτε κι εσύ προσωπικά ενδιαφέρεσαι -και είμαι σίγουρη ότι βαριέσαι- που με ρωτάς για τον Αλέξη. Εγώ μπορώ να πω για τον Αλέξη Γεωργούλη ότι είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, τον θεωρώ οικογένειά μου, ανήκει στους αγαπημένους μου ανθρώπους και το τι συμβαίνει μεταξύ μας, αν τα έχω, αν τα είχα μαζί του -ή με τον οποιονδήποτε Αλέξη!- αφορά μόνο εμένα κι εκείνον. Δεν μου αρέσει να τα δημοσιοποιώ αυτά! Θέλω κάποια πράγματα να τα κρατάω για μένα. Να είναι προστατευμένα. Δεν έχει καμία σημασία, ούτε για τον κόσμο. Είναι σαν να έχω ένα πρόβλημα αλκοολισμού και να βγαίνω να μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Αν είναι να περάσω ένα μήνυμα ή πρόκειται να βοηθήσω κάποιον, να βγω και να πω κάτι. Αλλά θα κάνω καλό έστω και σε έναν αναγνώστη, αν μιλήσω για τη σχέση μου; Δεν νομίζω! Αν είναι να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, δεν θα κρυφτώ, θα το μάθετε. Κάτι τέτοιο δεν κρύβεται. Άλλο όμως το ένα, άλλο το άλλο».

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline