Ραδιο Μελωδικος

Blog
10 Νοεμβρίου 2017
stelios dibarhs

Στελιος Δαβαρης – Χωρισαμε ενα δειλινο

  •  
  •  

Μετά το «Σ’ αγαπώ για πάντα», ο Στέλιος Δάβαρης, μας παρουσιάζει μια ιδιαίτερη διασκευή του τραγουδιού «Χωρίσαμε Ένα δειλινό» του Βασίλη Τσιτσάνη.

Μια τρυφερή προσέγγιση από τον νεαρό τραγουδοποιό σε ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι, το οποίο συμπεριέλαβε στο προπομπό του νέου του άλμπουμ με τίτλο ΙΙΙ.

Το single κυκλοφορεί διαδικτυακά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τηνMLK.

Τραγούδια προσωπικά όσο ποτέ, με την ανάγκη να ταυτιστούν από τη πρώτη ακρόαση, δημιουργούν νοσταλγικές εικόνες και ξετυλίγουν ένα κουβάρι συναισθημάτων που η βάση της δύναμης τους προέρχεται από την επαφή με τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους.

Αυτό που πραγματικά αναζητάει η καρδιά μας θα πηγαίνει πάντα αντίθετα από το κλειστό σχήμα των “Πρέπει” της καθημερινότητας. Θα υπερβαίνει το σωστό ή το λάθος, τα επιτακτικά σημεία που επιβάλλουν οι στερεοτυπικές νοοτροπίες. Προορισμός της ελευθερίας της καρδιάς και του πνεύματος είναι αυτό που τα φωτίζει και εμείς είναι τόσο ωραίο να το ακολουθούμε με βαθιά πίστη και κόπο.                                                                                   Ακουστε το εδω.

Στελιος Δαβαρης – Χωρισαμε ενα δειλινο

Διαβαστε ακομη...
|