Ραδιο Μελωδικος

Blog
02 Ιανουάριος 2018

Σταμάτης Γονίδης | Δες την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του

Στα πρώτα βήματα της καριέρας του 

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού των τελευταίων δεκαετιών. Ξεκίνησε τη δισκογραφική του πορεία το 1986 με τον δίσκο «Προηγείσαι έρωτά μου».

 

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 1990, στην εκπομπή του Ηλία Κακλαμάνη. Ο Ηλίας Κακλαμάνης στην τότε εκπομπή του S.O.K. παρουσίασε τον Σταμάτη Γονίδη στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση.

 

Έκτοτε, έχουν ακολουθήσει πολλές επιτυχίες και πολλοί δίσκοι για τον μεγάλο καλλιτέχνη, που στο παρακάτω βίντεο είναι πολύ διαφορετικός και πολύ νέος. Οι επιτυχίες δεν τον ακολούθησαν μόνο δισκογραφικά όμως αλλά και στις πίστες. Έχει κάνει το πέρασμά του από πολλά μαγαζιά και έχει κάνει σπουδαίες συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες.

 

Φέτος, τον απολαμβάνουμε ύστερα από πολλά χρόνια, ξανά στην πίστα του Βοτανικού. Έχοντας στο πλευρό του τον μοναδικό, ανερχόμενο Μάκη Δημάκη, οι δυο τους παρουσιάζουν ένα από τα πιο ανεβαστικά προγράμματα της πόλης και πρωταγωνιστούν στη φετινή διασκέδαση της Αθήνας. Μια συνεργασία που έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και ελπίζουμε να είναι κοντά μας για αρκετό καιρό ακόμα!

Σταμάτης Γονίδης | Δες την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του

Διαβαστε ακομη...
|