Ραδιο Μελωδικος

Blog
06 Αύγουστος 2017

Καλό παράδεισο. ‘Έσβησε’ ο Dj Νικος Φωτόπουλος …

Τραγωδία. Ένας ακόμη νεαρός άντρας έφυγε απο τη ζωή. Τον κέρδισε ο καρκίνος μετά απο δυο χρόνια μάχης. Ο 32χρονος  dj Νίκος Φωτόπουλος πάλεψε γενναία,πάλεψε με τον καρκίνο στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα,αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί από μια σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου….Ο Νικόλας απο την πρώτη στιγμή που έμαθε για το θεριό που τον χτύπησε δεν μάσησε. Προσπάθησε να βοηθήσει τόσο τον εαυτό του αλλά και άλλα παιδιά που υποφέρουν. Δραστηριοποιήθηκε έντονα σε ομάδες αλλά και στα σόσιαλ μίντια… έδινε πάντα όλη την δύναμη του στους συνανθρώπους του και ήταν η ψυχή της παρέας.

 

Ο Θεός να τον αναπαύσει…

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 10:30 στο νεκροταφείο του Αγίου Bασιλείου στο Περιστέρι Αττικής.

Ενα απο τα τελευταια μηνυματα του Νικολα.                                                                                                Ο Nikos Fotopoulos έτοιμος.

Οι μερες περνουν οπωσ ξαι η θεραπειεσ με την βοηθεια του Θεού αν και δςν εχω δει μεγαλη αλαγη ελπιζω στα καλύτερα με πιστη και αισιοδοξία.
Μην ξεχνάτε φιλαράκια μου,οχι ανχοσ,στεναχωρια,αγαπατα την ζωη και τον πλησιον σας και σταματηστε να ζηλευεται και να κρινετε ο θεοσ εχει το σχεδιο του για τον καθενα.
Άλλωστε.
#ειναι_καλυτερα_να_πεθανεις_πωλεμοντασ
ς_παρα_παραδιδοντας_τα_οπλα.
Καλο απογευμα..

Διαβαστε ακομη...
|