Ραδιο Μελωδικος

Blog
10 Νοεμβρίου 2017
sofia arbantitidou

Σοφία Αρβανιτίδου – Κλάψε

  •  
  •  

Η Σοφία Αρβανιτίδου μιλάει αποκλειστικά για το 1ο της τραγούδι

Περάσαν μερικοί μίνες απο τη τελευταία μας συνέντευξη με τη Σοφία Αρβανιτίδου, τη ξανασυνανταμε σήμερα σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο της ζωής της!

Μέτα απο μια γεμάτη, με επιτυχημένες live εμφανίσεις χρονιά, τόσο στη Θεσσαλονίκη οσο και στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα , ήρθε η στιγμή να μας παρουσιάσει ,σε λίγο καιρό, το πρώτο της προσωπικό κομμάτι με τίτλο «Κλάψε» σε στίχους και μουσική του Αντρέα Δρακόπουλου. Η Σοφία αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση καθώς αποτελεί μια απο τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της γενιάς της… Τη συναντήσαμε και τη ρωτήσαμε για τα σχεδία της!

 

Σοφία, που θα έρθουμε να σε ακούσουμε αυτόν το καιρό;

Ξεκινάω στις 22/7 τις εμφανίσεις μου στη Θέατρο live στην αγαπημένη μου Δράμα. Πολύ όμορφο μαγαζί με υπέροχο σχήμα για να τελειώσουμε το καλοκαίρι μας με τον καλύτερο τρόπο.

 

Πες μας λίγα λόγια για το καινούριο σου τραγούδι;

Είναι το πρώτο μου τραγούδι λέγεται «Κλάψε» , είναι σε στίχους και μουσική του Αντρέα Δρακοπουλου και το έχω αγαπήσει απ τη πρώτη στιγμή που το άκουσα. Θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό,ανυπομονώ και εύχομαι να σας αρέσει πολύ!!                                        Aκουστε το εδω.

Διαβαστε ακομη...
|