Ραδιο Μελωδικος

Blog
11 Οκτώβριος 2017

Πάολα – Γόρδιος Δεσμός – Eρχεται δευτερα 16/10 Teaser

  •  
  •  

Με νέο τραγούδι επιστρέφει η Πάολα. Ερχεται δευτερα 16 Οκτωβριου στο Ραδιο Μελωδικος

Η Πάολα ύστερα από τη συνεργασία της με το Nivo στο “Δε σε φοβάμαι ουρανέ”, επιστρέφει για να μας παρουσιάσει ένα ακόμα νέο τραγούδι.

Ο λόγος για το κομμάτι “Γόρδιος δεσμό” που υπογράφει μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους και στιχουργικά ο Ηλίας Φιλίππου.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που συνεργάζεται με το σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους. Η συνεργασία της μαζί του ξεκίνησε με τη μεγάλη επιτυχία “Θυμός” που μας παρουσιάσαν πριν ένα χρόνο.

Πάολα – Γόρδιος Δεσμός – Eρχεται δευτερα 16/10 Teaser

Πάρτε μια γεύση από το teaser που κυκλοφόρησε:

 

Απο την διαχειριστική ομάδα Tου Ραδιο Μελωδικος εκτος απο την σελιδα στο φβ στο λινκ https://www.facebook.com/www.melodikos.gr/ και την ομαδα μας στο φβ https://www.facebook.com/groups/1028237220572258/?ref=bookmarks όπως επίσης στο σαιτ μας www.melodikos.gr Θα θέλαμε να επισημάνουμε και να ενημερώσουμε ότι δεν φερουμε καμια ευθυνη για αναρτησης και ενημέρωσης σε διαφορες άλλες σελίδες του φβ που χρησιμοποιούν αυτο το ονομα Ραδιο Μελωδικος.Εχουμε δει επανειλημμένως να χρησιμοποιούν διαφορες αναρτησεις απο το σαιτ μας www.melodikos.grκαι να τις παραποιούν. θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν φερουμε καμια ευθυνη. Η σελίδες που διαχειριζόμαστε και ειμαστε υπολογοι είναι η παραπανω που αναφεραμε. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση στο mail webradiomelodikos@gmail.com .Κωστας Μελωδικος .Φιλικα απο την διαχειριση  του Ραδιο Μελωδικος

Διαβαστε ακομη...
|