Ραδιο Μελωδικος

Blog
27 Ιούλιος 2017

Παντελής Παντελίδης: To τραγούδι του που απέκτησε επίσημο remix

  •  
  •  

Κυκλοφόρησε ανήμερα της γιορτής του αδικοχαμένου καλλιτέχνη

Για ακόμα μια φορά επιστρέφει στο προσκήνιο ο Παντελής Παντελίδης με την κυκλοφορία του επίσημου remix ενός από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια που κυκλοφόρησε το 2012 από μέσα από βίντεο στο Youtube. Ο λόγος για την μεγάλη του επιτυχία, «Κακό σκυλί», που μάς συστήνεται ξανά μέσα από ένα επίσημο remix από τον μάστερ του είδους, Valentino.

Σήμερα,  ανήμερα της ονομαστικής εορτής του Παντελή Παντελίδη κυκλοφορεί επίσημα ένα ολοκαίνουριο remix για το «Κακό Σκυλί», που αναμένεται να αγκαλιαστεί θερμά από το κοινό του αδικοχαμένου καλλιτέχνη που έφυγε από τη ζωή στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Το «Κακό Σκυλί», που υπέγραψε στιχουργικά και μουσικά ο ίδιος, ήταν ανάμεσα στα τραγούδια που είχε δημοσιεύσει ο αξέχαστος Παντελής Παντελίδης στο YouTube στις αρχές του 2012, τραγουδώντας με την κιθάρα του, τα οποία είχαν αρχίσει να διαδίδονται σε όλο τα διαδίκτυο αναδεικνύοντας τον στο αστέρι των επόμενων ετών, ενώ επίσημα συμπεριλήφθηκε στο δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο του με τίτλο «Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα», το φθινόπωρο του 2013 και φυσικά αναδείχθηκε σε μία ακόμα μεγάλη του επιτυχία.

Παρά τον θάνατό του στα 33 του χρόνια, ο ίδιος εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα και νέο του υλικό να κυκλοφορεί συνεχώς.

Παντελής Παντελίδης: To τραγούδι του που απέκτησε επίσημο remix

Aκουστε το εδω

Διαβαστε ακομη...
|