Σώτης Βολάνης - Εμείς άμα κολλήσουμε δε θα ξεκολλήσουμε

07 Ιανουάριος 2018
Σώτης Βολάνης - Εμείς άμα κολλήσουμε δε θα ξεκολλήσουμε

Σώτης Βολάνης – Εμείς άμα κολλήσουμε δε θα ξεκολλήσουμε

  •  
  •  

Σώτης Βολάνης – Εμείς άμα κολλήσουμε δε θα ξεκολλήσουμε.Νεο τραγουδι τουΣώτης Βολάνης – Εμείς άμα κολλήσουμε δε θα ξεκολλήσουμε.Δυναμική επιστροφή με την κυκλοφορία ολοκληρωμένης δουλειάς από τον κορυφαίο ερμηνευτή της Real Music Soti Βολάνη!

“Προκάλεσε” ευχάριστα και με ποικίλους τρόπους τα ΜΜΕ της χώρας και τα Social Media με το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του που έγινε και viral μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα! Την αρχή είχε κάνει ελάχιστες εβδομάδες πριν με το promo song του Album με τίτλο ‘’Μία σου..Δύο σου…Τρείς και κάηκες’’ με εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις.

Σώτης Βολάνης – Εμείς άμα κολλήσουμε δε θα ξεκολλήσουμε

20 υπέροχα τραγούδια για όλα τα γούστα που φέρουν την υπογραφή γνωστών και καταξιωμένων δημιουργών όπως του Νίκου Καρβέλα του Χρήστου Αναστασίου αλλά και του ίδιου του καλλιτέχνη!

Ο Sotis Βολάνης είναι πάλι εδώ με ολοκληρωμένο Album και με τραγούδια που ήδη ξεχωρίζουν όπως το ομότιτλο ‘’Εμείς άμα κολλήσουμε δεν θα ξεκολλήσουμε’’ ,’’Άγιε Βασίλη’’, ’’Άρχισε να ψιχαλίζει’’ και πολλά ακόμα!

Ο Sotis Βολάνης ανανεωμένος με την επιτυχία να είναι δεδομένη σε όλα τα επίπεδα θυμίζοντας μας παράλληλα το δικό του μοναδικό και χαρακτηριστικό στυλ που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε!

Σώτης Βολάνης – Εμείς άμα κολλήσουμε δε θα ξεκολλήσουμε

Ακουστε το εδω,

SUBSCRIBE
Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι του Ραδιο Μελωδικος στο youtube https://www.youtube.com/channel/UCL7go2D4Y2MZ7zMJtOYa_mg και γίνε μέλος της μουσικής παρέας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/www.melodikos.gr/
Google+: https://plus.google.com/106119068670024526919
Twitter: https://twitter.com/radiomelodikos
Website: http://www.melodikos.gr/

Διαβαστε ακομη...
|