Ραδιο Μελωδικος

Blog
26 Νοεμβρίου 2017

Νίκος Ρωμανός – Λάθος – Teaser

O Nικος Ρωμανός επιστρέφει με ένα Single που έχει διαίτερη βαρύτητα για εκείνον αλλά και τον κόσμο που τον ακολουθεί.

 

Μετά το «Τώρα πονάνε τρεις καρδιές» που ακούστηκε πολύ σε όλα τα club της Ελλάδος και της Κύπρου, άλλα και την ραδιοφωνική επιτυχία του » Όταν Είμαστε Αγκαλιά«, ο αγαπημένος καλλιτέχνης που συνεχίζει τις sold out εμφανίσεις του εντός και εκτός συνόρων, ξαναχτυπά με ένα τραγούδι – έκπληξη. Πρόκειται για το νέο του single με τίτλο «Λάθος«.

Ένα τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2001, αλλά επειδή ο κόσμος το ζητάει επίμονα σε κάθε live του , αποφάσισε να το κυκλοφορήσει εκ νέου.

Ένα remake με σύγχρονο ήχο και ενορχήστρωση, αλλά και δυνατό στίχο

Ένα τραγούδι που είχε κυκλοφορήσει αρχικά το 2001, αλλά  επειδή ο κόσμος το ζητάει  επίμονα σε κάθε live του , αποφάσισε να το κυκλοφορήσει εκ νέου. Ένα remake με σύγχρονο ήχο και ενορχήστρωση, αλλά και δυνατό στίχο. Το «Λάθος» θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου από το κανάλι της Epic Music στο YouTube.

Την μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Σάκης Καντάς, ενώ η παραγωγή και η ενορχήστρωση ανήκουν στον Πάρη Κάλπο.

Το video clip του μάλιστα  γυρίστηκε στην Θεσσαλονίκη πριν λίγες μέρες με την Αναστα΄σια Βοσκανίδου να είναι συμπρωταγωνίστριά του και η σκηνοθεσία έγινε από τον Θοδωρή Νικολάου. 

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Νικολάου Μουσική-Στίχοι: Σάκης Καντάς Παραγωγή-Ενορχήστρωση: Πάρης Κάλπος [EPIC MUSIC] Digital Single: EPIC MUSIC RECORDS

Νίκος Ρωμανός – Λάθος – Teaser

Aκουστε το teaser εδω.

https://www.youtube.com/watch?v=GRRAZHrDnzU&feature=push-u&attr_tag=nOCstP7ajhFpuOFU-6

Διαβαστε ακομη...
|