Ραδιο Μελωδικος

Blog
05 Ιανουάριος 2018

Νίκος Οικονομόπουλος | Πρώτες διακοπές με την Ευαγγελία

|
0 Comment
|

Πού βρέθηκε το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ;

Είναι ένα από τα πιο φρέσκα ζευγάρια της σόουμπιζ και φυσικά ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι κάνει προσπάθειες να τους αποθανατίσει μαζί. Και τα κατάφερε. Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή βρέθηκαν για ρομαντικό τριήμερο στην Αράχωβα και φυσικά οι παπαράτσι τους εντόπισαν. 

 

Το διάσημο ζευγάρι επισκέφθηκε για λίγες ημέρες την Αράχωβα για να χαλαρώσει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, και παρέμεινε στον χειμερινό προορισμό από την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου. Στο τριήμερο μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανή ήταν και ο καλός τους φίλος Χάρης Σιανίδης.

 

Φυσικά, ο τραγουδιστής θα έπρεπε να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αφού εμφανίζεται στο Κέντρο Αθηνών μαζί με τους Onirama με απόλυτη επιτυχία. Μάλιστα, η Ευαγγελία έχει επισκεφθεί το σχήμα ουκ ολίγες φορές και έχει απολαύσει τον αγαπημένο της και το πρόγραμμά του από τα πρώτα τραπέζια. Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν έρωτα που θα μας απασχολήσει πολύ και θα πρωταγωνιστήσει στα μίντια για πολύ καιρό!

Νίκος Οικονομόπουλος | Πρώτες διακοπές με την Ευαγγελία

Διαβαστε ακομη...
|