Μελίνα Ασλανίδου – Το Άρωμα
9 Δεκέμβριος

Μελίνα Ασλανίδου – Το Άρωμα

Το συναισθηματικό και “εσωτερικό” τραγούδι με τίτλο “Το Άρωμα” που περιέχεται στο τελευταίο album της «Με φωνάζουνε με το μικρό μου», οπτικοποίησε πρόσφατα η Μελίνα Ασλανίδου. Οι συντελεστές του τραγουδιού και του video clip αλλά και η ίδια η ερμηνεύτρια μοιράστηκαν λίγα λόγια γι αυτό το project που έχει “άρωμα ψυχής”.

Ο δημιουργός της μουσικής Κώστας Μηλιωτάκης : «Η φωνή της Μελίνας είναι από μόνη της έμπνευση! Την είχα στη σκέψη μου, την άκουγα όταν έγραψα την μουσική και αυτό το τραγούδι δεν θα μπορούσε να είχε κάτι άλλο εκτός από το «´Άρωμα», την φωνή της και την μοναδική της ερμηνεία!»

Η στιχουργός Ρεβέκκα Ρούσση καταθέτει τα τρυφερά της λόγια για το μοναδικό αυτό τραγούδι: «¨Το Άρωμα¨ γράφτηκε πάνω στην μουσική και αφορά στην απώλεια. Την απώλεια που σε κάνει να θέλεις εμμονικά να κρατήσεις μια στιγμή θύμησης μέσω μιας αίσθησης. ¨Το Άρωμα¨ δεν θα μπορούσε να έχει άλλη φωνή και ψυχή παρά μόνο αυτήν της Μελίνας.

Ο σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαυρομούστακος λέει: «Στον ιδιαίτερο και νοσταλγικό χώρο της Βίλας Μπότση δημιουργήσαμε με σεβασμό και τέχνη το νέο βίντεο κλιπ της αγαπημένη μας καλλιτέχνη Μελίνας Ασλανίδου. Εύχομαι με πολύ ενθουσιασμό να ταξιδέψει σαν δυνατό ¨Το Άρωμα¨, και να μας μαγέψει.»

Το νέο video clip της Μελίνας Ασλανίδου «Το Άρωμα» κυκλοφορεί από την Heaven music.

Μελίνα Ασλανίδου – Το Άρωμα

Ακουστε το εδω.