Κατερίνα Ζάγκλα - Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς

16 Απρίλιος 2018
Κατερίνα Ζάγκλα - Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς

Κατερίνα Ζάγκλα – Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς

Κατερίνα Ζάγκλα – Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς.Νεο τραγουδι

 

Κατερίνα Ζάγκλα είναι μια ιδιαίτερα προικισμένη και εκφραστική ερμηνεύτρια που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα, με πολλές live εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές, καθώς και με σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή με τον Γιάννη Ζουγανέλη για τη δημιουργία του τραγουδιού των τίτλων της εκπομπής «Φόρτσα Πατρίδα».

Ακολουθεί μουσικές σπουδές σε υψηλό επίπεδο και αυτό το γεγονός τη βοηθά να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το πλούσιο ερμηνευτικό της ταλέντο και να ελέγξει σε όλο του το εύρος το έμφυτο φωνητικό της χάρισμα.

Το τραγούδι «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» είναι μια όμορφη ρυθμική μπαλάντα, δημιουργία της εξαιρετικής και ανερχόμενης ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού Μάγδας Βαρούχα.
Η Κατερίνα Ζάγκλα με ευαισθησία και λυρισμό αφηγείται μια ιστορία στην οποία πρωταγωνιστούν οι ψευδαισθήσεις του έρωτα και η αμηχανία του χωρισμού που εξελίσσεται στιχουργικά σαν ένας υποθετικός διάλογος που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν η ηρωίδα έβρισκε το κουράγιο να τον προκαλέσει.

Το «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» είναι ένα τραγούδι που μιλά για την δύσκολη πορεία προς τη συναισθηματική ενηλικίωση και την συνειδητοποίηση ότι τα «ποτέ» και τα «πάντα» των ερώτων είναι τις περισσότερες φορές αρκετά επισφαλή.

Το digital single «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Μπορείτε να απολαύσετε την Κατερίνα Ζάγκλα στην πρώτη προσωπική της παράσταση με τίτλο «Πράιμ Τάιμ» που θα ανέβει το Σάββατο 14/4 στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus.

<<Διαβαστε ακομη…Νατάσσα Μποφίλιου – Στην Επόμενη Ζωή>>
Κατερίνα Ζάγκλα – Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς

Aκουστε το εδω.

SUBSCRIBE
Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι του Ραδιο Μελωδικος στο youtube https://www.youtube.com/channel/UCL7go2D4Y2MZ7zMJtOYa_mg και γίνε μέλος της μουσικής παρέας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/www.melodikos.gr/
Google+: https://plus.google.com/106119068670024526919
Twitter: https://twitter.com/radiomelodikos
Website: http://www.melodikos.gr/

Διαβαστε ακομη...
|