Ραδιο Μελωδικος

Blog
21 Δεκέμβριος 2017

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Δική Μου Η Ζωή

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Δική Μου Η Ζωή.Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εντάσσεται πλέον στο δυναμικό της Heaven Music και μας παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Δική μου η ζωή».

Το νέο single της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τίτλο «Δική μου η ζωή» είναι ένα χορευτικό τραγούδι με δυνατά ακούσματα σε σύνθεση του Ηλία Καμπακάκη και σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια.

«Δική Μου Η Ζωή», ξεκαθαρίζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου με την ευχάριστη και λαμπερή χροιά της φωνής της σε ένα τραγούδι με δυναμικό προφίλ. Η μουσική είναι δημιουργία του ταλαντούχου Ηλία Καμπακάκη και τους στίχους υπογράφει η μοναδική Ελένη Γιαννατσούλια («Σου Εύχομαι»). Την ενορχήστρωση έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος και την παραγωγή επιμελήθηκε ο Γιάννης Δουλάμης.

Με το «Δική Μου Η Ζωή» συνεχίζονται οι συνεργασίες της Ειρήνης Παπαδοπούλου με γνωστά ονόματα, μετά τον Φοίβο, τον Παντελή Παντελίδη και τον Πέτρο Ιακωβίδη που έχουν βάλει μεταξύ άλλων την υπογραφή τους στα τραγούδια της.

Τέλος, η Ειρήνη Παπαδοπούλου συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της στο πλευρό του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά στο «Estate Night Club».

Το single «Δική Μου Η Ζωή» κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Ειρήνη Παπαδοπούλου – Δική Μου Η Ζωή

Ακουστε το εδω.

Διαβαστε ακομη...
|