Ραδιο Μελωδικος

Blog
22 Φεβρουάριος 2018

Ηλίας Βρεττός: Η έκκληση για αίμα και το μήνυμα στους θαυμαστές του

|
0 Comment
|

Η νέα ανάρτηση του τραγουδιστή από το νοσοκομείο

Aκόμα ένα νέο post έκανε ο Ηλίας Βρεττός, πριν από λίγη ώρα, από το νοσοκομείο Metropolitan όπου νοσηλεύεται, ύστερα από το τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

 

Ο γνωστός τραγουδιστής θα υποβληθεί σε μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, και ύστερα από την πρώτη ανάρτηση που έκανε το πρωί της Πέμπτης, τώρα έκανε ακόμα μια όπου κάνει έκκληση για αίμα αλλά και στέλνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι τον έχουν στηρίξει αυτές τις δύσκολες στιγμές.

 

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την υγεία μου. Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα μου έχετε δώσει μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσω τα προβλήματα των σοβαρών επεμβάσεων που έρχονται και πιστεύω με την θετική σκέψη σας και τις προσευχές σας θα βγω νικητής.

Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι μερικά μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Θα σας παρακαλούσα παρόλο που δεν είναι άμεση ανάγκη, όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν τόσο εμένα όσο και το σημαντικό έργο της αιμοδοσίας.

Αθήνα – Τζάνειο νοσοκομείο
Και σε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας το όνομα Καραβασίλης Ηλίας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.»

 

Ηλίας Βρεττός: Η έκκληση για αίμα και το μήνυμα στους θαυμαστές του

Please share Please respond

A post shared by Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) on

Διαβαστε ακομη...
|