Ραδιο Μελωδικος

Blog
12 Νοέμβριος 2017
pantelis pantelidhs

Οικογένεια Παντελίδη: – Δεν θα δώσουμε σε κανέναν άλλον τραγούδι

|
0 Comment
|
  •  
  •  

Οικογένεια Παντελίδη και Αμαρυλλίς έχουν κρατήσει τις πολύ καλές σχέσεις που είχαν κι αυτό διότι γνωρίζουν την εκτίμηση και την αγάπη που είχε προς το πρόσωπο της καταξιωμένης ερμηνεύτριας ο Παντελής. Για αυτό και δεν πρόκειται να δώσουν σε κανέναν άλλον τραγούδι του, όπως έγινε με την Αμαρυλλίδα.

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ξεκαθάρισε στην εκπομπή “Όλα Καλά” στο Μακεδονία TV και τη Σοφία Αλατζά πως η οικογένεια δεν θα δώσει σε κανέναν άλλον καλλιτέχνη τραγούδι, που είχε γράψει ο αδικοχαμένος τραγουδιστής.

Συγκεκριμένα η μητέρα του Παντελίδη ανέφερε: «Η οικογένεια αποφάσισε να δώσει ένα τραγούδι του Παντελή στην Αμαρυλλίδα γιατί την εκτιμάει σαν άνθρωπο. Ήθελαν πολλοί καλλιτέχνες τα τραγούδια του, αλλά εμείς κρίναμε ποιο είναι το σωστό. Ο αδερφός του δεν έχει τελειώσει το σχολείο ακόμα, είναι 15 χρονών, πολύ μικρός και έχουν προτεραιότητα οι σπουδές του. Δεν έχουμε σκοπό να δώσουμε άλλα τραγούδια του Παντελή. Δεν ισχύουν όσα λέγονται ότι μπορεί να δοθεί τραγούδι στον Αντώνη Ρέμο ή κάπου αλλού».

Οικογένεια Παντελίδη: – Δεν θα δώσουμε σε κανέναν άλλον τραγούδι

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline