Ραδιο Μελωδικος

Blog
22 Νοεμβρίου 2017

Θεοδωρίδου – Ασλανίδου – Παπαδόπουλος συνεχίζουν – Ιερά Οδός

  •  
  •  

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Ιερά οδός είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς διασκέδασης και όχι άδικα! Νατάσα ΘεοδωρίδουΜελίνα Ασλανίδου και Γιώργος Παπαδόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις, τις φωνές και τις επιτυχίες τους και απογειώνουν το κέφι και τη διασκέδαση!

Ένα ζεστό και ανεβαστικό πρόγραμμα, γεμάτο επιτυχίες από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες! Κάθε εβδομάδα, το κέντρο κατακλύζεται, τόσο από το κοινό των καλλιτεχνών όσο και από επώνυμες παρουσίες που στηρίζουν το σχήμα και διασκεδάζουν με αυτό! Ανάμεσα στους επώνυμους που βρέθηκαν εκεί την περασμένη εβδομάδα και η Έλλη Κοκκίνου! Μάλιστα,  η Νατάσα Θεοδωρίδου την προσκάλεσε στη σκηνή και εκείνη πήρε το μικρόφωνο και μαζί με την οικοδέσποινα έκλεψαν την παράσταση δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και προκαλώντας “πανικό” στους θαμώνες του μαγαζιού που τις απόλαυσαν παρέα επί σκηνής.

Στην Ιερά Οδό βρέθηκε και η Βίκυ Σταυροπούλου παρέα με την κόρη της όπου διασκέδασαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους και φανερά ενθουσιασμένες με το πρόγραμμα δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν! Ακόμα μια εβδομάδα τεράστιας επιτυχίας για το αγαπημένο κέντρο, που δε σταματά να βρίσκεται στο επίκεντρο της διασκέδασης της πρωτεύουσας! Δες παρακάτω στιγμιότυπα από τις διάσημες επισκέψεις!

 

Θεοδωρίδου – Ασλανίδου – Παπαδόπουλος συνεχίζουν – Ιερά Οδός

Διαβαστε ακομη...
|