Ραδιο Μελωδικος

Blog
16 Νοεμβρίου 2017
rec

Οι REC στο δυναμικό της Heaven Music

  •  
  •  

Οι REC πήγαν στον… παράδεισο!

Το Νο1 urban pop συγκρότημα στην ελληνική δισκογραφία παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει σελίδα στην πορεία του. Μετά από πολλές επιτυχίες ξεκινά να γράφει ένα νέο κεφάλαιο, με πολλές φιλοδοξίες για το μέλλον.

Το συγκρότημα του Άρη Λουμάκη, του «Mr. REC» όπως έχει επικρατήσει να τον αποκαλούν, συνεχίζει την επιτυχημένη διαδρομή του σε καινούρια δισκογραφική στέγη. Με την Ξένια Evven και τον Μάικ Βασιλειάδη να συμπληρώνουν το σχήμα, το τρίο εντάσσεται στο δυναμικό της Heaven Music.

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα υποδέχεται τους REC στο ρόστερ των καλλιτεχνών της, το οποίο συντίθεται αποκλειστικά από λαμπερά ονόματα και μαζί υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το τραγούδι που θα εγκαινιάσει τη συνεργασία των RΕC με τη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου ΑΝΤ1 θα έχει χριστουγεννιάτικο άρωμα και θα συνοδεύσει τις φετινές γιορτές με τον καλύτερο τρόπο. «Μία φορά και έναν καιρό», το αγαπημένο συγκρότημα θα διηγηθεί μία μυστική ιστορία που πηγάζει κατευθείαν από τα λατρεμένα «Χριστούγεννα» μικρών και μεγάλων.

Τη μουσική δημιουργεί ο Άρης Λουμάκης και συνυπογράφει τους στίχους μαζί με τον Δημήτρη Μεργούπη.

Τα γυρίσματα για το video clip είναι σε εξέλιξη. Το θέαμα που θα απολαύσουμε στις οθόνες θα είναι παραμυθένιο, στολισμένο με τις ομορφότερες χριστουγεννιάτικες εικόνες.

REC on HEAVEN#REC #HeavenMusic #ThisIsREC #music #newera #newbeginnings #newlabel

Publié par REC sur mardi 14 novembre 2017

 

Διαβαστε ακομη...
|