Ραδιο Μελωδικος

Blog
12 Νοεμβρίου 2017

Η επιστροφή του Τόλη Βοσκόπουλου!

  •  
  •  

Ο Τόλης Βοσκόπουλος επιστρέφει στις πίστες

Από την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη έρχεται στο Baraonda Music Hall

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο Baraonda Music Hall, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ανανεώνει το ραντεβού με την επιτυχία και τους θαυμαστές του.
Η φωνή, ο έρωτας, το πάθος, η ευγένεια. Αυτός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ένας ερμηνευτής που γοητεύει σε κάθε εμφάνισή του.
Με ένα πρόγραμμα όλων των μεγάλων επιτυχιών του, ο Τόλης Βοσκόπουλος, θα θυμίσει με τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει σημαντικές στιγμές της μεγάλης πορείας του που κρατά περισσότερο από 50 χρόνια.

 Τόλης ΒοσκόπουλοςΣτο Baraonda Music Hall φέρνει για μια φορά ακόμη την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Γιατί εντέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτήν τραγουδάει, από καρδιάς.

75 προσωπικοί δίσκοι – από το 1967 – 10 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών -συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών του σε 23 ελληνικές ταινίες. Αυτή είναι η προσωπική περιουσία. Μια περιουσία που ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος μοιράζεται με την ίδια πάντα δύναμη και χαρά με το μεγάλο κοινό του.

Μαζί του ο Κώστας Καραφώτης ένας πολύ καλός ερμηνευτής της νεότερης γενιάς, με ταλέντο και γνήσια λαική φωνή.

           Η επιστροφή του Τόλη Βοσκόπουλου

 

Διαβαστε ακομη...
|