Γιώργος Δημητριάδης - Η σκιά που με ακολουθεί

03 Απρίλιος 2018

Γιώργος Δημητριάδης – Η σκιά που με ακολουθεί

Γιώργος Δημητριάδης – Η σκιά που με ακολουθεί.Νεο τραγουδι.Ο Γιώργος Δημητριάδης διοχετεύει την ασίγαστη δημιουργική του φλόγα στο νέο του Digital Album που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Η σκιά που με ακολουθεί».

Η υποβλητική Rock ατμόσφαιρα του δίσκου, των δέκα τραγουδιών, δε θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα, παρά μόνο μέσα από τα λόγια του ίδιου του δημοφιλή δημιουργού:

Γιώργος-Δημητριάδης-Η-σκιά-που-με-ακολουθεί

«Είναι το απαλό χτύπημα που νιώθω στην πλάτη κάποιες νύχτες που κάθομαι κοιτάζοντας στο κενό αν και βέβαια κενό δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς πουθενά όταν πλέον είσαι γεμάτος από τις μόνιμες πια απουσίες όσων αγαπημένων έφυγαν, όταν μέσα σου τριγυρίζουν σαν μικροί πλανήτες όσα έχεις ζήσει κι ακόμα όσα δεν έζησες,όσα έκανες και όσα δεν έκανες.

Μοιάζουν με τη σκιά σου που σε ακολουθεί στον έτσι κι αλλιώς μοναχικό σου δρόμο που στο τέλος του δρόμου θα έχει σχηματίσει το πρόσωπο σου.

Καθ΄ οδόν προς την ολοκλήρωση μία γραμμή ακόμα η δουλειά αυτή που συμπληρώνει σιγά-σιγά το puzzle της μουσικής μου περίπτωσης με 10 νέα τραγούδια καταφέρνοντας για μια φορά ακόμα να ξεπεράσω τον σύντομο πανικό του μπλοκαρίσματος συγγραφής που κάθε φορά περνά σαν μαύρο σύννεφο από πάνω μου και πάντα με βρίσκει χωρίς ομπρέλα.

Η δημιουργία ήταν ο καλύτερος για μένα τρόπος να υφίσταμαι και βλέπω να συνεχίζω έτσι μέχρις ότου ίσως ανακαλύψω την χαρά του στο ψάρεμα, αλλά μάλλον χλωμό το βλέπω. Μαζί μου είχα αυτόν τον χρόνο τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη που κρατούσε το τιμόνι κι εγώ συνοδηγός κάποιες φορές του έλεγα να πάει από κάποιον παράδρομο και να προσέχει τις λακκούβες.

Καλέσαμε πολύ κόσμο να παίξει στη νέα μου δουλειά, αγαπημένα πρόσωπα, παλιά και νέα, εξαιρετικούς μουσικούς που ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο όλοι τους με αποτέλεσμα έναν πολύχρωμο άλμπουμ σε διαθέσεις και ήχους.

Κάναμε έναν γενναίο «δίσκο» που μου χαρίζει πληρότητα γιατί ξέρω πως αυτό που θα ακούτε είμαι εγώ.

Ευγνώμων απέναντι στους Βαγγέλη Μαρκαντώνη, Στέργιο Δήμπα, Νίκο Εφεντάκη, Μιχάλη Κεχαγιά, Κοσμά Μπρούσαλη, Θάνο Μιχαηλίδη, Κυριάκο Δαρίβα, Αλέκο Αράπη, Οδυσσέα Τσάκαλο, Βικτώρια Νικολαίδου, Βαγγέλη Κατσαρέλη, Άρη Ζέρβα, στους στιχουργούς Γεωργία Καράμπελα και Αλέξανδρο Ατσικπάση, Βασίλη Κορρέ για το mastering στους φωτογράφους Άγγελο Χριστοφιλόπουλο και Κριστίνα Μπρατούσκα και τον Γιάννη Αντωνίου για το artwork.

Γιώργος Δημητριάδης – Η σκιά που με ακολουθεί

Στίχοι:

Κοιτάζω τις χιλιάδες μέρες
Αυτές που μ’έφεραν εδώ
Όσα έκανα και είπα
Το άδικο μαζί και το σωστό
Ό,τι κυνήγησα με πάθος
Κι έγινε αργότερα πληγή
Ό,τι κατάλαβα και είδα
Σε κάθε τέλος και κάθε αρχή

Είναι όλα πίσω και μαζί μου
Αυτή η σκιά που μ’ακολουθεί
Είναι γι’αυτά που μετανιώνω
Για όσους πλήγωσα πολύ
Αυτά που χάθηκαν στον χρόνο
Κι εγώ τα αγάπησα πολύ

Ό,τι περνάει δεν αλλάζει
Μέσα μου βλέπω τις ρωγμές
Που με αγάπη τις γιατρεύεις
κι όλα αυτά που έγιναν στο χτες
Ίσως αν ήμουν ένας άλλος
Αλλιώς να είχα πάρει τη ζωή
μα όλα αυτά είναι δικά μου
το ταξίδι μου χωρίς επιστροφή

Είναι όλα πίσω και μαζί μου
Αυτή η σκιά που μ’ακολουθεί
Είναι για όσα δεν μετανιώνω
Γιατί τα πίστεψα πολύ
Αυτά που χάθηκαν στον χρόνο
Κι εγώ τα αγάπησα πολύ

Γιώργος Δημητριάδης – Η σκιά που με ακολουθεί

Ακουστε το εδω.

SUBSCRIBE
Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι του Ραδιο Μελωδικος στο youtube https://www.youtube.com/channel/UCL7go2D4Y2MZ7zMJtOYa_mg και γίνε μέλος της μουσικής παρέας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/www.melodikos.gr/
Google+: https://plus.google.com/106119068670024526919
Twitter: https://twitter.com/radiomelodikos
Website: http://www.melodikos.gr/

Διαβαστε ακομη...
|