Ραδιο Μελωδικος

Blog
08 Μάρτιος 2018

Γιάννης Μωραΐτης – Πιο δυνατά

  •  
  •  

Γιάννης Μωραΐτης – Πιο δυνατά.Ο Γιάννης Μωραΐτης ,ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ποπ έντεχνης σκηνής , συνεργάζεται για ακόμα μια φορά με τον καταξιωμένο δημιουργό Ανδρέα Λάμπρου και το αποτέλεσμα , ένα disco κομμάτι με τίτλο «Πιο Δυνατά» , το οποίο θα αγαπήσετε! Kυκλοφόρησε και το κλιπ του τραγουδιού σε σκηνοθεσία των «μοναδικών» M-word !!! κυκλοφορεί από τη Vinilio music .

Γιάννης Μωραΐτης – Πιο δυνατά

Ο Γιάννης Μωραΐτης είναι από τους σημαντικούς και πολλά υποσχόμενους ερμηνευτές, που με τις επιλογές του και τις συνεργασίες του, έχει καταφέρει να έχει μία ξεχωριστή θέση στην έντεχνη και ποπ μουσική σκηνή. Η βελούδινη φωνή του σε συνδυασμό με τη ζεστή χροιά του, μας ταξιδεύει αυτή τη φορά σε ένα disco κομμάτι που είμαστε σίγουροι πως θα σας ξεσηκώσει και θα σας γεμίσει θετική ενέργεια! Το τραγούδι έχει τίτλο «Πιο δυνατά» και το υπογράφει ο αγαπημένος δημιουργός Ανδρέας Λάμπρου, ενώ η σκηνοθεσία του music video ανήκει στους μοναδικούς M-Word! Καλή θέαση…

Γιάννης Μωραΐτης – Πιο δυνατά

Ακουστε το εδω.

SUBSCRIBE
Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι του Ραδιο Μελωδικος στο youtube https://www.youtube.com/channel/UCL7go2D4Y2MZ7zMJtOYa_mg και γίνε μέλος της μουσικής παρέας με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/www.melodikos.gr/
Google+: https://plus.google.com/106119068670024526919
Twitter: https://twitter.com/radiomelodikos
Website: http://www.melodikos.gr/

Διαβαστε ακομη...
|
Inline
Inline