Ελένη Φουρέιρα | Συνεχίζει τη συνεργασία της με την Panik Records

28 Απρίλιος 2018
Ελένη Φουρέιρα | Συνεχίζει με την Panik Records.Την επιτυχημένη συνεργασία της με την Panik Records συνεχίζει η Ελένη Φουρέιρα και λίγο πριν την συμμετοχή της στη Eurovision στη Λισαβόνα στην οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, η τραγουδίστρια ανανέωσε τη συνεργασία

Ελένη Φουρέιρα | Συνεχίζει με την Panik Records

Ελένη Φουρέιρα | Συνεχίζει με την Panik Records.Την επιτυχημένη συνεργασία της με την Panik Records συνεχίζει η Ελένη Φουρέιρα και λίγο πριν την συμμετοχή της στη Eurovision στη Λισαβόνα στην οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, η τραγουδίστρια ανανέωσε τη συνεργασία της με την γνωστή δισκογραφική και μαζί με τον CEO της, Γιώργο Αρσενάκο, φωτογραφήθηκαν κατά την υπογραφή του συμβολαίου.

 

Η τραγουδίστρια άλλαξε δισκογραφική το 2015, όταν έφυγε από τη MINOS EMI, και το πρώτο της single με τη συγκεκριμένη δισκογραφική ήταν το «Στο Θεό με πάει». Έκτοτε, πολλές είναι οι επιτυχίες που έχουμε ακούσει από την τραγουδίστρια σε συνεργασία με την εν λόγω δισκογραφική.


«Διαβαστε ακομη…Απόστολος Μόσιος – Βεγγαλικό – Νεο τραγουδι»


Παράλληλα, η τραγουδίστρια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο Ακρωτήρι, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Μια συνεργασία που έχουμε δει και άλλες φορές στο παρελθόν και πρόκειται για κάτι δοκιμασμένο ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες. Τον χειμώνα την απολαύσαμε στο Αθηνών Αρένα, σε μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, αφού εμφανίστηκε στην πίστα στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Αναμφίβολα, μια από τις πιο δυναμικές σεζόν για την ίδια!

Ελένη Φουρέιρα | Συνεχίζει με την Panik Records

Subscribe:

Κάνε Subscribe στο επίσημο κανάλι του Ραδιο Μελωδικος. youtube: https://www.youtube.com/c/ΡαδιοΜελωδικος

Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/www.melodikos.gr/
Google+: https://plus.google.com/106119068670024526919
Twitter: https://twitter.com/radiomelodikos
Website: http://www.melodikos.gr/

Διαβαστε ακομη...
|