Ραδιο Μελωδικος

Blog
12 Νοεμβρίου 2017

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ ΣΤΟ VOICE LIVE STAGE ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ ΣΤΟ VOICE LIVE STAGE ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το VOICE Live Stage επιστρέφει και το 2017, αυτήν την φορά με Βασίλη Μπατή, για μοναδικά τρελά βράδια στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας “Ζημιά” στην πόλη!

Ο Βασίλης Μπατής ξεκινάει τις εμφανίσεις του στις 22 Σεπτεμβρίου του 2017 στο Voice Live Stage.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται ταλαντούχοι καλλιτέχνες που όλοι μαζί θα “κουνήσουν” την Θεσσαλονίκηστους ρυθμούς του πιο ανεβαστικού μουσικού σχήματος της χειμερινή περιόδου.

Κρατήσεις: 231 053 3332

 

ΜΠΑΤΗΣ VOICE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Βασίλης Μπατής επιστρέφει Θεσσαλονίκη! Ο χώρος που θα τον φιλοξενήσει είναι το Voice Live Stage. Η πρόσβαση στο Voice Live Stage είναι εύκολη καθώς βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα όπως αναμένεται θα είναι άκρως ανεβαστικό και ο Μπατής θα ξεσηκώσει το κοινό της πόλης. Αυτό το φθινόπωρο όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Voice Live Stage!

Οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώνουν τον Βασίλη Μπατή στο VOICE Live είναι η Όλγα Παππά, ο Βασίλης Δήμου, ο Ανδρέας Δρακόπουλος, η Μίνα Ευαγγέλου και η Λένα Ζευγαρά.

Συμμετέχουν η Βάγια Λάμπρου, η Γεωργία Γεωργιάδου, ο Γρηγόρης Πάνος και η Λένια Ραζή.

Voice Live Stage

Διεύθυνση: Φρίξου 6, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

Πρεμιέρα: 22/9

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή και Σάββατο

Τιμή Κανονικής Φιάλης: 120€/4 άτομα

Τιμή Φοιτητικής Φιάλης: 100€/6 άτομα

Κρατήσεις:

Κρατήσεις Facebook

ΜΠΑΤΗΣ VOICE LIVE STAGE

Η επιτυχία στο VOICE Live αναμένεται να είναι μεγάλη! Ελάτε και εσείς να διασκεδάσετε στο πιο τρελό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να ακούσετε τον μοναδικό Βασίλη Μπατή να μας ανεβάζει με μεγάλες επιτυχίες του όπως τα “Ζημιά”, “Άσπρο πάτο”, “Έχω χαρά και πάω”, “Λύσσαξες” και άλλα πολλά!

VOICE LIVE STAGE

Το VOICE Live Stage βρίσκεται στην περιοχή σφαγείων στη Θεσσαλονίκη, για την ακρίβεια στην Φρίξου 6. Θα εντυπωσιαστείτε με τον νέο ανακαινισμένο χώρο του κέντρου! Πρόκειται για το πρώην Astra Live όπου έχουν φιλοξενηθεί σπουδαίοι Έλληνες καλλιτέχνες.

ΧΑΡΤΗΣ VOICE LIVE STAGE ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Το VOICE Live Stage βρίσκεται στην περιοχή των Σφαγείων της Θεσσαλονίκης, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης, στη Διεύθυνση Φρίξου 6. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την ακριβή τοποθεσία του νυχτερινού κέντρου στον χάρτη.

VOICE LIVE STAGE ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Μπορείτε να κάνετε κράτηση στο VOICE Live για τον Βασίλη Μπατή στο τηλέφωνο 231 053 3332 ή μέσω μηνύματος στο Facebook.

VOICE LIVE STAGE ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ PARKING

Η πρόσβαση στο VOICE Live είναι πολύ εύκολη καθώς απέχει μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Μπορείτε να παρκάρετε είτε περιμετρικά του νυχτερινού κέντρου είτε στο Parking που διαθέτει το μαγαζί για τους πελάτες του. Για όσους έρχονται με την αστική συγκοινωνία, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο 31 και να κατέβουν στην στάση FIX.

Aκολουθήστε μας στα social media

Διαβαστε ακομη...
|